Известие

Collapse
No announcement yet.

някой да е слагал 100 Watt крушки да знае дали топят рефлект

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• някой да е слагал 100 Watt крушки да знае дали топят рефлект

някой да е слагал 100 Watt крушки да знае дали топят рефлектора на фара ?
    145, 1.7 16V
    -----------------------

нищо не топи - просто по голяма консумация която не е фатална - слагай без да се плашиш

==========================
    Колега - писах ти ЛС - прочети правилата на Форума относно рекламата.

pr_00f
    Alfa Romeo 155 1.8TS Cuore Sportivo

Comment

Най-много да те бием някъде ! Слагайте хубави крушки или дупе да ви е яко.... как ги обичам тия с омотаните фарове, дето хем не светят по земята, а ръгнали едни ламби...
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Re: някой да е слагал 100 Watt крушки да знае дали топят реф

Първоначално публикувано от ak47
        някой да е слагал 100 Watt крушки да знае дали топят рефлектора на фара ?
        Доколкото знам "читави" 100 ватови крушки няма...в смисъл, че са все "куча марка" а това почти 100% означава, че нямат ултравиолетов филтър, което пък води като последица до необратимо помътняване на оптическата систем на фара и съответно до драстично намаляване на осветеността....както и до чисто естетическото погрозняване на фара....така, че сам прецени преди да си сложиш такива!
        Моя личен съвет е Филипс или Осрам с нормална мощност, но от моделите с увеличено светоотделяне...това според мен е най-доброто, което можеш да получиш от халогенна крушка.

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
        1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

аз тия со сто ватовите като ги видим ги бием
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз пък такива със 100-ватови крушки съм ги виждал пред запалване (всичкото изолация на кабел разтопено в полутечно състояние). А консумацията е само около 2 пъти по-голяма, но при тия ампери дето текът там.......
            Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
            Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
            Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Това е коментирано поне 5 пъти. Не е хубаво да се слагат 100в крушки. Скапват всичко не светат по добре пре.....ат насрешния. Аз съм пробвал на единия фар филипс вижън плюс на другия некви 100в италянски уж и познайте кое светеше по добре.

Comment

хахахах много биячи се навъдихте ве, ми да ви се обаждам като вида някой с ксенон, пък ми е любопитно как па ги разпознавате, че са със 100 Watt та даже и ги биете, мале мале то много умрели трябва да има по пътищата тц тц тц тц
                145, 1.7 16V
                -----------------------

Comment

Ти сложи, па после опитай да избегаш с тоя боксьор Познават се по това, че светят във всички посоки само не и където требва и то твърде силно. Тия със ксеноните са го измислиле... аз проблем с тех немам !
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Аз сам карал с 100 вата,но одавна и не на Алфа.Но крушките бяха хубави-Нарва,германски.Нямаше проблем,но наистина са доста силни.А и на тях пишеше "Забранени за продажба в Европа".Незнам какво правеха тук?!
                    Alfa Romeo 145 QV 2000

Comment

че кой е казал,че сме в европа
                      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
                      X